Нам виповнилося 11 років. Divaki production – це більше 700 великих відео проектів, сотні задоволених клієнтів, тисячі усмішок. А ще – це активна команда, яка жити не може без творчості ? !

Ще більше про Диваків – у нашому фільмі.

Ми не займаємося просуванням компаній на ринку, дизайном упаковок чи розміщенням відеореклами на медіа носіях. Ми робимо те, що у нас виходить найкраще, – виготовляємо відео.

Кожен проект – це нова історія, в яку ми пристрасно занурюємося з головою та проживаємо її разом із героями. Це нові люди, нові досягнення, висновки. Кожен проект – унікальна історія, яка не має аналогів.

Ми створюємо відеоконтент найрізноманітніших жанрів та різного рівня складності: корпоративні, інформаційні, рекламні ролики, веб відео, відеопрезентації, експлейнери, відеоогляди, навчальне відео, документальні фільми, телепрограми.

Наша робота розпочинається з ідеї, концепції та написання сценарію.
Замовивши відео у Диваки продакшн, Ви можете розраховувати на високоякісну відеозйомку з роздільною здатністю 4K та можливістю зйомки сповільненого руху, аерозйомку, ігрову зйомку з акторами.

У наші послуги входить повний постпродакшн, включаючи озвучування, монтаж, корекцію кольору, спецефекти, графіку та анімацію. Ви отримуєте повний пакет послуг.

Вам також буде цікаво